Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Teljes a csapat az Az 2-höz

2018. június 19. - csak Porter

it-movie-chapter-2-fake-logo.jpg

Nyáron már kezdetét is fogja venni a tavalyi év legnagyobb horrorfilmes sikere, az Az folytatásának forgatása. A második rész 30 évvel az első után fog játszani, ahol a Vesztesek klubja felnőtt korukban kerülnek újra össze a gyilkos entitással. 

A csapat vezetőjét, Bill-t James McAvoy (Széttörve) fogja alakítani, az egyetlen lányt a már emlegetett Jessica Chastain, a mindig vicceskedő Richie felnőtt kiadásaként pedig egy igazi komikus, Bill Hader (Barry) lesz látható. A csapat többi tagjának már inkább kevésbé ismert neveket szerződtettek le: James Ransone-t (Eddie), Andy Bean-t (Stanley), Jay Ryan-t (Ben) és most a napokban pedig Isaiah Mustafasa-t (Mike). 

it-movie-pennywise-losers.jpg

A készítők elmondása szerint lesznek visszaemlékezős részek is a filmben, így újra láthatjuk a fiatal Vesztesek klubját is, valamint a készítők is egytől egyig visszatérnek, szóval a minőséggel nem lesz baj.

it-5000x2680-horror-2017-4k-9111.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5814058728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása