Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az élő vámpír is csatlakozik az MCU-ba?: Morbius-teaser trailer

2020. január 15. - csak Porter

mv5bzjzjnzy1owitntnkyi00yjg3lwfiywutmtu1ytgynmmyyzczxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1.jpg

A Sony stúdió tovább bővíti a Pókember(mentes)-filmuniverzumát a Morbius című képregényfilmmel, aminek meg is érkezett az első ízelítője. A történet szerint a főszereplő orvos egy kísérlet folytán vámpírrá változik át. A sztori nem túl eredeti, ahogy az előzetesben sincs semmi újszerű, viszont ha megcélozzák a magasabb korhatárt és tartják ezt a sötétebb hangvételt, talán valami jó is kisülhet belőle. Nem úgy, mint anno a Venom-nál...

Dr. Morbiust Jared Leto alakítja, mellette pedig egész impozáns színészgárda sorakozott fel: Jared Harris, Matt Smith, Tyrese Gibson (Halálos iramban), Adria Arjona (True Detective), valamint még J.K. Simmons és Michael Keaton is feltűnhet, mint J. Jonah Jameson és a Keselyű. A forgatókönyvnél már nem ilyen rózsás a helyzet: Matt Sazama & Burk Sharpless (Egyiptom istenei, Az ismeretlen Drakula) írták, Daniel Espinosa (Védhetetlen, Élet) pedig rendezte.
Amerikai bemutató: 2020. július 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6815402294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása