Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Brad Pitt új filmje sci-fi lesz. Remakelik A prófétát. Jessica Chastain az Az folytatásában? Új társat kaphat Axel Foley. Már forog a Szupercella 3.

2017. szeptember 25. - csak Porter

pitt-glast.jpg

Brad Pitt 2019-ben egy sci-fi főszerepét fogja játszani, ahol a Tommy Lee Jones által alakított apja után ered 20 évvel azután, hogy a Neptunuszra utazva eltűnik az öreg. Az Ad Astra címre keresztelt filmet James Gray (Az éjszaka urai, The Lost City of Z) fogja írni és rendezni. Valamint Pitt és Joneson kívül Donald Sutherland és Ruth Negga (Preacher) fog feltűnni.

il-profeta-4.jpg

Remakelik a 2009-es francia A próféta című Oscar-díjra jelölt filmet, amiben egy muszlim srác börtönbe kerül és ott egy gengszterfőnök bizalmasa lesz. A rendezői székben Sam Raimi (Evil Dead, Pókember-trilógia) foglal helyet, a forgatókönyvet Dennis Lehane (Titokzatos folyó, Viharsziget) körmöli, a főszerepekre pedig Michael B. Jordan-t és Josh Brolin-t nézték ki.

jessica-chastain.jpg

Barbara Muschietti, az Az producere megerősítette, hogy Jessica Chastaint szeretnék megszerezni az Az folytatására, mint a felnőtt Beverly Marsh. 

beverly_hills_cop_1.jpg

A régóta készülő Beverly Hills-i zsaru 4-re Eddie Murphy karaktere egy fiatalabb rendőrt kapna maga mellé. Az alkotóknál két esetleges név merült fel: Tom Hardy vagy Channing Tatum

sylvester-stallone-escape-plan.jpg

Még be sem mutatták az Escape Plan 2: Hades című filmet, Sylvester Stallone már a harmadik rész (Escape Plan 3: Devil's Station) forgatását jelentette be.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6712873166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása