Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Taika Waititi Star Wars-mozifilmet rendez? Megvan a Vaksötét 2 rendezője. Sínen van a Justice League Dark? Visszatérő a Mátrix 4-ben. Shane Carruth visszavonul.

2020. január 24. - csak Porter

taika-waititi.jpg

Elvileg a Disney stúdió felkereste Taika Waititi-t, hogy rendezzen meg nekik egy Star Wars-mozifilmet. Ő vezényelte le a The Mandalorian című SW-sorozat fináléját is.

mv5bnzqxmjywmdm1ov5bml5banbnxkftztcwoda3mzyyoq_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

Mégsem Fede Alvarez fogja rendezni a Vaksötét folytatását, bár a forgatókönyvvel már elkészült. Helyére az első és a második részt is (részben) író Rodo Sayagues került. Ez lesz az első rendezése.

bad-robot.jpg

Guillermo Del Toro, Doug Liman és Andy Muschietti után J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot karolta fel a több éve sínylődő Justice League Dark-ot, amiben olyan karakterek tűnnének fel, mint Constantine, a démonvadász, a Mocsárlény vagy Deadman.

lambert1.jpg

Lambert Wilson is visszatérhet a Mátrix 4-re. Ő alakította a második és a harmadik rész gonosz programját, A Merovingi-t. 

primer-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

Shane Carruth, a kultikus időutazós Primer - Találmány és a Feltörő színek rendezője elárulta, hogy harmadik filmje után visszavonul a filmkészítéstől.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6415419122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása