Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Romantikus thriller Chris Nolantól. Képek a Jay és Néma Bob visszavág 2-ből. Megvan, ki fog vadászni Morbiusra. Ő szólaltatja meg Jágót. Készül a Hello Kitty-film.

2019. március 13. - csak Porter

megtudtuk-mikor-jon-christopher-nolan-uj-filmje_1.jpg

Egy hónapja kapott megerősítést, hogy előkészületben van az új Christopher Nolan-film, ami jövőre érkezik meg a mozikba. A Poduction Weekly értesülése szerint egy romantikus thrillerről van szó, amit az Észak-északnyugat és az Eredet találkozásaként írnak le. A film operatőre ezúttal is Hoyte van Hoytema (Csillagok között, Dunkirk) lesz.

csapat.jpg

53811109_618449635293278_2453701546596488609_n.jpg

Kevin Smith két képet osztott meg a Jay és Néma Bob reboot forgatásáról, amin felfedte, hogy magán, Jason Mewes-en (Jay) és Jason Lee-n (Brodie) kívül még Joe Manganiello (True Blood - Inni és élni hagyni), Frankie Shaw (Blue Mountain State), Craig Robinson és Justin Long is kapott egy-egy szerepet, valamint Shannon Elizabeth is visszatér. 

tyreses_caro_original_38735.jpg

A Sony Tyrese Gibsonnal (Halálosabb iramban, Transformers) kezdett el tárgyalni egy szereppel kapcsolatosan a Morbius, az élő vámpír-ban. Egy FBI ügynököt alakítana, aki a címszereplőre vadászik.

636174219749195256-alan-tudyk-headshot.jpg

Tegnap dobták ki az Aladdin első előzetesét, most pedig kiderült, hogy Jafar papagájának, Jágónak a hangját Alan Tudyk (Lovagregény) szolgáltatja, aki három éve a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-ben is megszólaltatta K-2SO-t.

creamos-la-tienda-online-oficial-de-hello-kitty.jpg

A Warner Bros. stúdió újabb ismert játékfigura megfilmesítési jogait szerezte meg. Ezúttal a Hello Kitty-ről van szó, ám annyi változás lesz, hogy a címszereplő egy harmadikos diáklány, akinek van egy kiscicája.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4114675051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása