Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövő nyáron érkezik az új Christopher Nolan-film. Főszereplője lett az új Kampókéznek. Dr. Who is a Morbius-filmben. Készítik elő a Pikachu folytatását. Újabb pankrátor a Hobbs & Shaw-ban.

2019. február 10. - csak Porter

christopher-nolan-time-100-2015-artists.jpg

A Warner Bros. stúdió 2020. július 17-re tűzte ki Christopher Nolan következő filmjét. Egyenlőre semmit nem lehet tudni a projectről, csak azt, hogy IMAX kamerákkal fog forogni.

lakeith-stanfield.jpg

November óta tudjuk, hogy készítik elő a Kampókéz új verzióját és valószínűleg megtalálták a film főszereplőjét is, Lakeith Stanfield (Tűnj el!) személyében, valamint a rendezői székbe Nia DaCostát (Little Woods) sikerült megszerezni.

tumblr_static_a1qst0j8594ck888ws08scc0k.jpg

Matt Smith (Ki vagy, doki?) és Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás) csatlakozott Jared Leto mellé a jövőre érkező Morbius, az élő vámpír filmhez. 

maxresdefault_120.jpg

A Legendary stúdió annyira bízik a Pikachu, a detektív sikerében, hogy már a második rész forgatókönyvén kezdtek el dolgozni, méghozzá Oren Uziel író (22 Jump Street - A túlkoros osztag) segítségével.

maxresdefault_1_27.jpg

Dwayne Johnson az Instagrammon jelentette be, hogy Roman Reigns pankrátor fogja alakítani a testvérét a Fast & Furious Present: Hobbs & Shaw-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114596108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása