Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Főszereplőt kapott a The Force. Íme Robert Pattinson, mint Batman. Robert Zemeckis készíti a Pinokkiót. Készül a Bambi-adaptáció. Piacon az MGM stúdió.

2020. február 15. - csak Porter

matt-damon-on-the-great-wall_1.jpg

Matt Damon lesz a főszereplője Don Winslow The Force - Az egység című könyvének adaptációjában. A rendezői székbe pedig már rég leszerződött James Mangold.

svoyrsvbuv5mnt9p7xix9r-1200-80.jpg

Matt Reeves, a The Batman író-rendezője, megosztotta az első hivatalos videót filmjéből, amiben a címszereplő Robert Pattinsont vehetjük szemre teljes jelmezben. Valamint egyes híresztelések szerint lehet, hogy a Batman: Arkham Origins című játékot veszi alapul a készülő mozi.

scale_1.jpg

Robert Zemeckis végül tényleg leszerződött a Disney-féle Pinokkió élőszereplős változatának megrendezésére. A rendező még befejezi a Boszorkányok című Roald Dahl-regényfeldolgozást, majd kicsit átírja a filmhez készült eddigi forgatókönyvet.

scale.jpg

A Disney stúdió a tavalyi Az oroszlánkirály élőszereplős (vagy inkább fotórealisztikus) verziója után a Bambi című 1942-es rajzfilmből is feldolgozást készít. A forgatókönyvön el is kezdett dolgozni Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Marvel Kapitány) és Lindsey Beer (Chaos Walking).

maxresdefault_131.jpg

A MGM stúdió filmkínálatát és ezzel az egész filmrészlegét 10 milliárd dollárért lehet felvásárolni, amire az Apple és a Netflix is licitál. Így olyan filmek jogai kerülnének hozzájuk, mint a James Bond-széria, a Rocky-és a Creed-franchise, a Robotzsaru és a Mad Max-filmek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3615431106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása