Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Körvonalazódik Christopher Nolan hábroús filmjének szereplőgárdája

2016. április 09. - csak Porter

maxresdefault_41.jpg

Szépen alakul Christopher Nolan háborús thrillerjének stábja. Azt már tavaly óta tudni lehet, hogy Nolan ismét nem csak rendezi, de a forgatókönyvét is ő írja a Dunkirknek, de ezúttal a testvére nélkül. Pár hónapja az is kiderült, hogy ismét Hans Zimmer szerzi a film zenéjét, és a Csillagok közöttet fényképező Hoyte van Hoytema is visszatér előző tisztségébe.

Mostanra a szereplőgárda is kezd körvonalazódni. Csatalakozott a projecthez Tom Hardy (Eredet), Kenneth Branagh (Valkűr), a friss Oscar-díjas Mark Rylance (Kémek hídja) és nemrég írt alá egy szerepre Cillian Murphy (Eredet) is. 

fionn_whitehead_him_star_itv_supernatural_drama.jpg

A főbb szerepekre viszont a fiatalabb generációból szeretne válogatni Nolan, hogy ezzel új tehetségeket szerezzen Hollywoodnak, így a szinte ismeretlen Fionn Whitehead és az One Direction egyik frontembere, Harry Styles szerződött le újonnan egy-egy szerepre. 

469906575.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr858580634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása