Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rendező nélkül a Doctor Strange 2. Christian Bale az MCU-ban? Megvan a The Flash és az Uncharted új rendezője? Így fognak kinézni az Avatar-folytatások

2020. január 13. - csak Porter

derrickson.jpg

Scott Derrickson (aki olyan remek horrorfilmeket készített, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért vagy a Sinister) a Doktor Strange rendezője jelentette be, hogy "kreatív nézeteltérések" végett kiszállt a készülő második részből. A direktor "A Marvel első horrorfilmje"-ként írta le a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-t, de valószínű, hogy nem tudtak ebben megegyezni a stúdióval. 

christianbale.jpg

A Collider értesülései szerint Christian Bale-val kezdtek el tárgyalni egy szerepről a Thor: Love and Thunder című negyedik Thor-filmben. Egyesek szerint Balder, a bátort, vagy Beta Ray Bill-t alakíthatja.

andy-muschietti_1.jpg

Andy Muschietti (Az, Az: Második fejezet) egy interjúban megerősítette, hogy valóban ő fogja rendezni a The Flash-t, Christina Hodson (Ragadozó madarak) forgatókönyvéből. Elmondása szerint tényleg a Flashpoint-sztorit filmesítik meg, kisebb-nagyobb változtatásokkal.

ruben_fleischer_getty_h_2019.jpg

A Sony stúdió ezúttal Ruben Fleischer-t (Zombieland, Venom) nézte ki az Uncharted-mozifilm rendezői székébe. Eddig 6 rendező hagyta ott a projectet.

xgee9jw-1.jpg

Amíg várunk még két évet az első Avatar-folytatásra, addig itt van pár concept art hozzá, ami nagyjából belövi, hogy mennyire fantasztikus lesz ismét James Cameron filmjének látványa.

ggdeun1.jpg

deckemp.jpg

b1w4lz7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2115400906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása