Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek - Boone S. King adaptációja. Nolan alkotótársai. Michael Pitt gonosz hacker lesz.

2016. február 10. - csak Porter

494287913_1280x720.jpg

Josh Boone (Bízz a szerelembe, Csillagainkban a hiba), miután nem sikerült filmre vinnie Stephen King: Végítélet című könyvéből írt forgatókönyvét, egy másik King-regény adaptációját is megírta, ami nem más, mint a tavaly kiadott Újjászületés. Boone már tárgyal az Universal stúdióval a továbbiakról. 

interstellar-christopher-nolan-hoyte-van-hoytema.jpg

Christopher Nolan szeret jól bevált szakemberekkel dolgozni, így következő filmje, a Dunkirk zenéjét ezúttal is Hans Zimmer fogja komponálni, míg a film fényképezése Hoyte van Hoytema (Csillagok között) nevéhez fog fűződni. 

michael-pitt_1.jpg

Michael Pitt (Kísérleti gyilkosság, Funny Games) is csatlakozott a Páncélba zárt szellem című filmhez, ahol a Nevető férfiként nevezett gonosz hacker fogja alakítani.

triple_nine_ver20_xlg.jpg

Még egy poszterszerűség jött az egyik legjobban várt akcióthrillerhez, a korruptzsarus Triple 9-hez.

A végére álljon itt egy jópofa videó arról, hogy milyen lenne pár film, ha akkor érne véget, amint kimondták a szereplők annak címét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr838369286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása