Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Last Vegas - Öregesen, de ütősen!

2014. január 28. - DavidRawrr

történet.png

Billy, Paddy, Archie és Sam gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy végre beadja a derekát és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Bár hőseinknél már javában a B oldal forog, amikor a cigi, az alkohol és a sós kaják is a tiltó listán állnak, meg persze a koleszterin szintre is nagyon kell figyelni, nekik ez mit sem számít: itt az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat. Arra persze hamar rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa egy kissé megváltozott a '60-as évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén. És ha valahol könnyen átugorható a generációs szakadék, hát akkor az Las Vegas. De ott ahol a Cavinton a legjobb drog és 50 Cent a Jackson's Five egyik tagja, na és a bugi is már csak remeg a lábakban, biztos, hogy még durvább a másnap.

Vélemény.png

Még moziban láttam az előzetesét a Last Vegas-nak, és a nagy nevek ellenére nem fogott meg teljesen. Úgy tűnt az egész egy Másnaposok klón lesz csak hozzáadtak plusz 30 évet! Most nem régiben megnéztem, és csalódtam... De pozitívan!

Végülis egy trailer alapján a történetet nem szűrhettem le teljesen, és még a leírás sem ad teljes képet. Ám a film többet rejt egy nagy las vegas-i bulizásnál. A rengeteg humor mellé becsempészetek egy komoly szálat is, és így teljes az egész. Nagyon tetszett, nagyon szerethető a történet, noha nem fog megfájdulni a hasunk a sok röhögéstől, de rengeteg nagyon jó poénos jelenetet sikerült összehozni ez párosul még a jó dialógus felhozatal, és így a poénos jelenetek, a jó poénok és a kicsit romantikus, kicsit drámai vonallal együtt lett teljesen kerek a koncepció! Az átvezetések kicsit elkapkodottak néhol, ennyi negatívum hozható fel!

Színészek... Michael Dougles, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline... Mind jócskán 60 felett járnak és szinte hihetetlen, hogy most is milyen (a szerepeik ellenére) kirobbanóan és jól tudnak alakítani! Mindegyikük karakteret a maga módján szerethető és jópofa, korukhoz fogva nagyon is jól alakították a 4 vén csávót! Eredeti nyelven néztem így a dialógusoknál is kitűnt mennyire jól hozzák a szerepüket. Nincs mese, az alakítások nagyon jók, szinte tökéletesek!

Mivel nézünk is szembe, ha a Last Vegas-t válasszuk esti mozinak? 105 percnyi remek szórakozással! Mindenképp érdemes megnézni!

Pontok.png

imdb.png6.8/10

sajat.png9/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr865786719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása