Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Főszereplője nélkül folytatódik a Kingsman. Infók a korhatártalan Deadpool-filmről. Fejlemények a Top Gun 2-ről. Íme Rambo. Véget ért az Az 2 forgatása.

2018. november 10. - csak Porter

maxresdefault_1_24.jpg

Szeptemberben jelentették be a harmadik Kingsman-filmet, majd később kiderült, hogy egy előzményfilm lesz, méghozzá Ralph Fiennes-sel a főszerepben. Most pedig az első két részben főszerepet játszó Taron Edgerton ejtette el, hogy a film az I. világháború idején fog játszódni és ő nem fog visszatérni a folytatásra.

deadpool22_1.jpg

Once Upon a Deadpool lett a címe a PG-13-as Deadpool-filmnek, ami a második rész visszafogottabb verziója lesz. Csupán december 12. és 24. között fog menni a mozikban és a kifizetett jegy 1%-át a F*ck Cancer nevű rákellenes alapítvány kapja meg.

maverick.jpg

Christopher McQuarrie kipofozza kicsit a Top Gun: Maverick forgatókönyvét - amíg a főszereplő vadászgépet tanul vezetni -, hogy még jobb legyen a folytatás. Tom Cruise-val ők hozták össze a nyár (és a franchise) legjobb filmjét, a Mission: Impossible - Utóhatás-t is.

mvap30jo3rv11.jpg

Már javában forog a Rambo: Last Blood, amiről épp egy hivatalos képet osztottak meg, rajta a címszereplő Stallone-val. 

843130824_0.jpg

Andy Muschietti jelentette be, hogy 86 nap után véget ért az It: Chapter Two forgatása, így már csak az utómunka van hátra. Jövő szeptemberben pedig nézhetjük is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8014364023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása