Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Előzményfilm lesz a Kingsman 3. Megvan a Halál a Níluson főszereplője. Újraforgatják A szomszéd nőjét. A Kapitány csatlakozott Rian Johnson filmjéhez. Érdekes kiszemelt a Barbie-filmhez.

2018. október 10. - csak Porter

mv5bmja3njywnjkyml5bml5banbnxkftztcwnjc0mzg1mq_v1_sy1000_cr0_0_1504_1000_al.jpg

Pár hete derült ki, hogy készül a Kingsman 3, most pedig az lett megerősítve, hogy egy előzménysztorit kapunk, méghozzá Ralph Fiennessel a fedélzeten.

galgadot.jpg

Elsőként Gal Gadot csatlakozott a Halál a Níluson szereplőgárdájához, ami a tavalyi Gyilkosság az Orient Expresszen folytatása lesz. Kenneth Branagh ismét visszatért a főszerepre és a rendezői székbe.

a_szomszed_noje_mindig_zoldebb.jpg

A Warner stúdió remakelni akarja A szomszéd nője mindig zöldebb című filmjüket, méghozzá Eddie Murphy-val a főszerepben. A rendezésre Tim Story-t (Amerikai taxi, Pofázunk és végünk) kérték fel.

rs-239344-chris-evans.jpg

Az eddig Amerika Kapitány-t alakító Chris Evans is csatlakozott Rian Johnson (Star Wars: Az utolsó Jedi) Knives out című krimijéhez

woman-to-watch-film-director-and-philanthropist-patty-jenkins.jpg

A Sony helyett a Warner Bros. fogja készíteni a Barbie-filmet. A főszereplő még mindig Anne Hathaway lesz, a rendezői székbe pedig Patty Jenkins-t (Wonder Woman) szeretné a stúdió.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8314293503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása