Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A 20th Century Fox stúdió több fontosabb filmjéről is nyilatkozott: Gambit, Alien, Predator + kettő képregényfilm

2016. február 29. - csak Porter

4584352-untitled-1.jpg

A 20th Century Fox 2016-ban három fontosabb képregényfilmet is szándékozik bemutatni. Február 11-től már mozikban játsszák a fantasztikus Deadpoolt, ami világszinten már a 600 millió dollárt is átlépte. Május 27-én érkezik az X-Men előzménytrilógia záró darabja, az X-Men: Apokalipszis és úgy volt, hogy október 7-én kerülne bemutatásra a Gambit nevű mutáns önálló filmje. 

Ám már jó rég óta sínylődik ez a project. Eredetileg A majmok bolygója: Lázadást rendező Rupert Wyatt dirigálta volna, ám ő dobbantott idő közben, majd a főszerepet játszó Channing Tatum szereplése lett kétséges, ám ő végül maradt. Wyatt helyére nemrég Doug Liman (A Bourne-rejtély, A holnap határa) került és már tavaly el kellett volna kezdeni a forgatást ahhoz, hogy tartani tudják az idei októberi időpontot, de csak most, márciusban kezdődik a forgatás. Végül levette a stúdió a premierdátumát a Gambitnak, így valószínűleg csak jövőre láthatjuk.

alien5-movie_1.jpg

A sok kavarást követően, végre Ridley Scott Prometheus Alien folytatása is szépen halad az elkészítése felé. Olyan jól, hogy a már bejelentett 2017. október 6-ról 2017. augusztus 4-re hozták előre az Alien: Covenantot. 

avp3.jpg

A múltkor már posztert is kapó, Shane Black által készített The Predator is megkapta a premierdátumát: 2018. március 2.

Valamint két további időpontot is feltüntetett a Fox, ami két képregényfilmet takar. Az egyik a korábbi Alien: Covenant dátuma, 2017. október 6., a másik pedig 2018. január 12. Lehet, hogy a berendelt Deadpool 2 és a pletykált X-Force filmeket takarják ezek a dátumok?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr308430116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása