Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Harvey Dent? Erről fog szólni a Démonok között 3. Korhatáros lett a Ragadozó madarak. Alakul az új Reszkessetek betörők! Új stúdió készít LEGO-filmeket.

2019. december 26. - csak Porter

gettyimages-462102418_wide-a4d9fb274d7eab39b9f7fd145c70b4fc5effaea6.jpg

Matt Reeves a Twitterén jelentette be, hogy Peter Sarsgaard (Bőrnyakúak, A hét mesterlövész) is csatlakozott a The Batman stábjához. A The Hollywood Reporter forrásai szerint egy korrupt zsarut vagy magát Harvey Dentet, azaz Kétarc Harvey-t alakíthatja.

devilmade.jpg

Kiadták a Démonok között 3. logóját és a rövid szinopszisát, amiből nem csak az derül ki, hogy jövő szeptemberben érkezik a film (pontosabban szeptember 11.), hanem a teljes cím is: The Conjuring: The Devil Made Me Do it. A Warren házaspár egyik legbotrányosabb ügyéről fog szólni, amiben - az Egyesült Államokban először - azzal védekezett a vádlott, hogy természetfeletti megszállás alatt állt és "Az ördög kényszerítette rá"... 

birds-of-prey.jpg

Hivatalosan is R-besorolást kapott a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) a filmben látható erőszak, a durva nyelvezet, a szexuális tartalom és a kábítószer ábrázolása miatt.

jojo_rabbit_archie_handout_-publicity_still_h_2019.jpg

Archie Yates (Jojo Nyuszi) kapta a gyerekfőszerepet a Disney+ra érkező Reszkessetek betörők! remakeben. Valamint Ellie Kemper (21 Jump Street - A kopasz osztag) és Rob Delaney (Deadpool 2) is csatlakozott a stábhoz. 

lego-dest2.jpg

A LEGO Warner Bros.-szal kötött megállapodása ősszel lejár és az előbbi most az Universal stúdióval tervezi tovább a filmes adaptációit, A LEGO-kaland 1-2, A LEGO Batman: A film és A LEGO Ninjago-film után.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7715344808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása