Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

#ReleaseTheSnyderCut

2019. november 18. - csak Porter

justice-league.jpg

Két éve mutatták be Az Igazság Ligája mozifilmet, ami végül nem abba a formába jelent meg, mint azt szerették volna. Az eredetileg két részesre tervezett filmet Zack Snyder forgatta le, és elvileg már az első rész is 170 perces lett volna, azonban az utómunka során Snyder végül kiszállt, mivel a lánya öngyilkos lett.

A helyére Joss Whedon került, aki rengeteg utóforgatást eszközölt, majd jóval megkurtítva a játékidőt, összehozta azt a két órás Az Igazság Ligájá-t, ami a mozikba került. A rajongók tetszését nem nyerte el, és azóta is követelik a stúdiótól, hogy adják ki a Zack Snyder-féle verziót. Ebbe a kezdeményezésbe már maga a rendező is beszállt, és most, a premier után két évvel a film főszereplői is.

justice_league_flash_batman_wonderwoman_wb_0.jpg

Bár a stúdió tagadja, hogy lenne bármiféle Synder Cut, a rendező azonban megerősítette a létezését, mivel már a forgatás alatt belekezdtek a meglévő anyag utómunkálataiba. 

justiceleague5hp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7215311332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása