Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Íme a Marvel 4. fázisa

2019. július 23. - csak Porter

black-widow-logo.jpg

A Marvel 4. fázisa a Fekete Özvegy című kémfilmmel fog indítani, amiben természetesen Scarlett Johansson lesz a főszereplő, mellette pedig Rachel Weisz, David Harbour, Florence Pugh és Ray Winstone lesz látható. Premier: 2020. május 1. 

d-9bgk8w4aeipbl_xjd5.jpg

Az Eternals-t 2020. november 6-án fogják bemutatni és a teljesség kedvéért álljon itt a szereplőgárda névsora is: Angelina Jolie (Thena), Rirchard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Salma Hayek (Ajak), Brian Tyree Henry (Phastos), Lia McHugh (Sprite) és Lauren Ridloff (Makkari).

shang-chi-legend-ten-rings-logo.jpg

2021. február 12-én érkezik majd a Marvel első ázsiai szuperhőse, Shang-Chi. méghozzá Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings címmel. A címszerepet a viszonylag még kevésbé ismert Simu Liu játssza, mellette pedig Awkwafina (Ocean's 8: Az évszázad átverése), Donnie Yen és Tony Leung (Szigorúan piszkos ügyek) fog szerepelni, utóbbi a Mandarint alakítja majd.

d-9jjo2xoaypvjl_vj7h.jpg

Bár tavaly decemberben már említette Scott Derrickson rendező, hogy folynak a Doctor Strange 2 előkészületei, ám a Disney csak most erősítette meg, hogy 2021. május 7-én érkezik a Doctor Strange and the Multiverse of Madness, amiben az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkány is fontos szerepet kap majd.

thor-4-love-and-thunder-release-date-cast.jpg

Megerősítették a nemrég bejelentett negyedik Thor-filmet is, ami a Thor: Love and Thunder címet fogja viselni. Taika Waititi lesz a rendező, Chris Hemsworth és Tessa Thompson is visszatér, de a legnagyobb meglepetés az, hogy Natalie Portman is újra csatlakozott, aki ezúttal majd a női Thor szerepét is magára fogja vállalni. A bemutató: 2021. november 5.

És íme egy bónusz hír:

d-9vu7pwkaa0px0_ys8d.jpg

Az eddig bejelentett filmek után pedig jött a hatalmas meglepetés: érkezik a Penge is az MCU-ba, méghozzá a kétszeres Oscar-díjas Mahersala Ali főszereplésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8714974602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása