Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Blumhouse stúdió a Magic 8 Ball-hoz nyúl

2019. június 06. - csak Porter

859184960_0.jpg

A Blumhouse stúdió (Tűnj el!, Mami) horrorfilmet fog készíteni Fantasy Island címmel az Amerikában eléggé ismert Magic 8 Ball játékból, aminek fel kell tenni egy kérdést, megrázni és az válaszol rá. (Legutóbb a Shazam!-ban találkozhattunk vele.) Hogy hogyan szeretné filmre vinni Jason Blum producer ezt az egészet, az rejtély, de ha valaki, hát ő biztos ki tud hozni belőle egy jó horrort.

A forgatókönyvet már el is kezdte írni Jillian Jacobs és Christopher Roach (Felelsz vagy mersz?), a rendezésre pedig szintén a Felelsz vagy mersz?-et is dirigáló Jeff Wadlow-t bízta meg. A színészek közül pedig olyan neveket sikerült meggyőzni, mint Michael Peña, Michael Rooker (A Galaxis őrzői), Maggie Q és Lucy Hale (Felesz vagy mersz?). A premier jövőre lesz. 

magic-eight-ball-no-cure-photo-researchers-inc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6614881676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása