Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

HOOOOLY SHIT!: Godzilla: King of the Monsters-trailer #2 + poszter

2018. december 11. - csak Porter

mv5bmtayodu5nja0mtjeqtjeqwpwz15bbwu4mda2otm2otuz_v1_sx1777_cr0_0_1777_803_al.jpg

Még a nyári San Diego-i Comic Conon láthattuk az első előzetesét a Godzilla II - A szörnyek királya című blockbusterhez, ami inkább a hangulatra ment rá, és most itt a második előzetes, amitől minden látványfilmet imádó eldobja az agyát! Igazából semmi újdonság, csak bitang jól van összerakva ez az két és fél perc, ami miatt tudsz várni egy olyan filmet, amiben óriásszörnyek fognak ölre menni.

A reboot főszerelői Ken Watanablen kívül nem térnek vissza (lehet, jobb is), helyettük itt lesz Millie Bobby Brown (Stranger Things), Vera Farmiga, Kyle Chandler, Charles Dance, Sally Hawkins és Bradley Whitford. Michael Dougherty és Zach Shields (Krampusz) írták, előbbi pedig rendezte is. 
Magyar bemutató: 2019. május 30.

godzilla_king_of_the_monsters_ver4_xlg_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114471210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása