Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

San Diego Comic-Con 2018: Joker, Zöld Lámpás, Annabelle 3, Legendás állatok 2, Godzilla 2, Shazam!, Aquaman, Predator, Űrdongó, Üveg

2018. július 24. - csak Porter

sdcc-2.jpg

Ezen a hétvégén rendezték meg az év talán legnagyobb képregényes rendezvényét: a San Diego Comic-Cont. Ilyenkor rengeteg stúdió képviselteti magát San Diegoban új filmjeik promotálásával a filmet készítő stábbal és eddig be nem mutatott poszterekkel és előzetesekkel csigázzák fel az ottani közönséget. (SDCC 2017, SDCC 2016)

Warner Bros.

Mindenki megdöbbenésére még csak most fedte fel a Warner stúdió saját képregényfilmes univerzumának hivatalos nevét, ami a Worlds of DC elnevezést kapta. Eddig DCEU (DC Extended Universe)-ként emlegettük.

justice-league-superman-banner.jpg

Hivatalos címet és premierdátumot kapott a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker-előzményfilm, ami a "Joker" címet kapta és 2019. október 4-én érkezik a mozikba. 

joaquin-phoenix-joker-boss-logic-comicbookcom-1081358-1280x0_zxtb.jpg

Valamint felröppent egy pletyka, miszerint Zazie Beetz (Deadpool 2) kaphat egy szerepet a készülő Joker-filmben. 

mv5bognimjywyzmtmte5ni00mgzkltk0ztqtmda4ntnintvjmtrixkeyxkfqcgdeqxvyndg2mjuxnjm_v1_sy1000_sx1500_al_0.jpg

Geoff Johns elárulta, hogy az általa íródó Green Lanthern Corps. sokat fog meríteni a Johns által készített Zöld Lámpás képregényekből is, legfőképp a Green Lanthern Rebirth-ből.

glreb_cv6-cmykex2-_2nd-rev_marquee_573dfd7c089914_77518635.jpg

A Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy készül az Annabelle 3, méghozzá Gary Douberman rendezésében. Douberman-nak ez lesz a bemutatkozó rendezése, eddig olyan filmek forgatókönyvét írta, mint az Annabelle 1-2 vagy az Az két része. James Wan röviden úgy jellemezte a jövő nyáron érkező filmet, mint az Éjszaka a múzeumban horrorverzióját

annabelle-movie-2014.jpg

Két posztert és egy új, több, mint 3 perces előzetest is kiadtak a novemberben érkező Legendás állatok: Grindelwald bűntettei-hez.

fantastic-beasts-poster-1-700x1037_669y_1.jpg

future-beasts.jpg

 

 

A hétvégén végre bemutatásra került a stúdió jövő évi nagy dobása, a Godzilla: King of the Monsters első előzetese, valamint egy csodaszép poszter is.

godzillakingof.jpg

Ha már nagy dobás... Végre kaptunk egy ízelítőt a Shazam!-hoz, ami így elsőre elég nagy funnak tűnik. Szerencsére egy cseppet sem veszi magát komolyan a film, és talán egy egész jó szuperhős-komédia lehet a végeredmény.

A régóta várt Aquaman előzetese is befutott egy poszterrel együtt, ám a várakozásokat kissé alulmúlták. Kinézetre nagyon szépnek tűnik, ám semmi olyat nem mutattak, ami miatt elkezdtem volna várni a filmet. 

aquaman-poster-teaser.jpg

Végül pedig pár érdekesség:

John Davis, a Predator - A ragadozó producere elárulta, hogy siker esetén trilógiává bővítenék a filmet. 

És még két poszter érkezett, az egyik az Űrdongó-nak, a másik az Üveg-nek.

bumblebeecc.jpg

glassar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4314122237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása