Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Több Kingsman-film is jönni fog

2018. november 30. - csak Porter

kingsmannn.jpg

Még szeptemberében írtunk róla, hogy készül a Kingsman 3, méghozzá az előző két rész főszereplőjével, Taron Egertonnal és Colin Firth-tel. Aztán rá egy hétre, hogy az mégsem egy folytatás lesz, hanem egy előzményfilm, méghozzá Ralph Fiennessel a főszerepben. Ám most úgy látszik, tisztázódnak a dolgok.

Valóban készül egy Kingsman előzményfilm, méghozzá Kingsman: The Great Game címmel, ami az I. világháború idején fog játszódni. Az idősebb ügynököt Ralph Fiennes, a fiatalabbikat Harris Disckinson (Bizalom) alakítja, akikhez most Charles Dance, Daniel Brühl és Rhys Ifans is csatlakozott. A forgatás jövő év elején kezdődik, méghozzá ismét Matthew Vaughn-nal a rendezői székben és jövő ősszel lenne a premier.

kingsman-the-golden-circle-0_1.jpeg

Aztán itt van a Kingsman 3, ami viszont az első két rész történetét vinné tovább. Vaughn majdnem készen van a forgatókönyvvel, a főszerepben ismét visszatérne Taron Edgerton és Colin Firth, ezt is Vaughn rendezé, rögtön az előzményfilm után. 

És ha ez nem lenne elég, Matthew Vaughn és csapata egy Statesman spin-offot és egy Kingsman-sorozatot is tervez. A kérdés már csak annyi: tényleg van ennyi kraft a Kingsman-univerzumban?

2019ben-jon-a-kingsman-3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514406108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása