Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Két szerep is elkelt a Birds of Prey-ben. Kiszemelt A Galaxis őrzői 3 rendezésére. Újabb ismerős arc a Knives out-ban. Átírják a Five Nights at Freddy's-t. Vége az Avatar-forgatásoknak.

2018. november 17. - csak Porter

ewan-mcgregor-cover-editorial-gq-germany-june-hunter-gatti-01.jpg

Végül Ewan McGregor-ra esett a stúdió választása, így ő formálhatja meg Black Mask-ot, a Birds of Prey főgonoszát. Illetve a kezdő Ella Jay Basco fogja alakítani Cassandra Cain-t, aki a képregényekben egy szótlan bérgyilkos.

tbtbts00518_1200xx5616-3159-0-293.jpg

A Disney stúdió elvileg Travis Knight-ot (Kubo és a varázshúrok, ŰrDongó) szeretné megszerezni A Galaxis őrzői vol. 3 rendezői székébe.

katherine_langford.jpg

A Bosszúállók negyedik része után a Knives out-ban is fontosabb szerepet kapott Katherine Langford (13 Reasons Why), aki így egy elég durva szereplőgárdához csatlakozott.

maxresdefault_114.jpg

Az év elején derült ki, hogy Jason Blum produkciós cége, a Blumhouse fog filmet készíteni a Five Nights at Freddy's című horrorjátékból, aminek most kukázták a forgatókönyvét, mivel a játék készítője, Scott Chawton nem volt megelégedve vele. 

blob_dh12.jpg

James Cameron bejelentette, hogy véget ért az Avatar második, illetve harmadik részének forgatása, és kezdetét veszi a két éves utómunka. Az Avatar 2 2020. decemberében fog mozikba kerülni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6314377789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása