Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megvannak a Birds of Prey színészei?

2018. október 03. - csak Porter

cover-of-batgirl-and-the-birds-of-prey-5.jpeg

Eddig egész szépen alakul a Birds of Prey adaptációja. Margot Robbie nem csak főszereplője, de producere is lesz a képregényfilmnek, amiben ismét Harley Quinn bőrébe fog bújni. Elmondása szerint, már januárban foroghat a film, amit még mindig R-besorolásúra terveznek. Később kiderült, hogy Black Mask lesz a film főgonosza.

Augusztusban már voltak találgatások, hogy kik alakítanák a további fontosabb szereplőket, ám végül nem ők kerültek kiválasztásra. Vadásznőt Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10), Fekete Kanárit pedig Jurnee Smollett-Bell (True Blood - Inni és élni hagyni) fogja alakítani. Premier 2020. februárjában.

jurnee-smollett-bell-mary-elizabeth-winstead-2.jpg

De nemcsak a női fronton érkeztek hírek, hanem Black Mask megformálásáról is, miszerint a Warner stúdió Ewan McGregor-t és Sharlto Copley-t (District 9) is kiszemelték a szerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6414271203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása