Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Marad a Mission: Impossible rendezője? Tom Hardy visszavonul? Készül a Supergirl-film. Megvan a Birds of Prey gonosza. Kezdődik a Bloodshot forgatása.

2018. augusztus 09. - csak Porter

8a5a4a18853b5ad1b26ecf682763180c.jpg

Tom Cruise és a Paramount stúdió próbálja meggyőzni az utolsó két Mission: Impossible-film rendezőjét, Christopher McQuarrie-t, hogy térjen vissza a folytatásra.

tom-hardy-1.jpg

Tom Hardy egy interjúban árulta el, hogy lassan fel szeretne hagi a színészkedéssel, és inkább rendezőként vagy producerként dolgozna tovább.

supergirl-animated-wallpaper-2-e1533649847384.jpg

A Warner/DC Oren Uziel-t (The Cloverfield Paradox) bízta meg, hogy írja meg a készülő Supergirl forgatókönyvét.

blackmask-e1533662668291_1.jpg

Felfedték a készülő Birds of Prey főgonoszát, aki nem más, mint Black Mask lesz, aki miután megölte szüleit, hogy megkaparintsa a családi vagyont, egy csapatot alapítva megfogadta, hogy tönkre teszi Gotham-et. 

bloodshotbanner.jpg

Vin Diesel elárulta, hogy elkezdődött a Bloodshot forgatása, természetesen vele a címszerepben. Miután Michael Sheen kiszállt, Guy Pearce-val kezdtek tárgyalni Dr. Emil Hartington szerepével kapcsolatosan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3314171321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása