Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövőre foroghat a Birds of Prey. Sam L. Jackson és a fiatalítás. Forog az új Men in Black-film, a Captain Marvelé pedig véget ért. A felszín alatt rendezője holokauszt filmet készít.

2018. július 16. - csak Porter

letoltes_1_1.jpg

Margot Robbie egy interjúban elárulta, hogy valószínűleg már januárban nekiállhatnak a Birds of Prey forgatásának, ami egy kisebb költségvetésű képregényfilm lesz és R-besorolású

samuel-l-jackson-will-be-25-years-younger-through-the-entirety-of-captain-marvel-social.jpg

Kevin Feige elárulta, hogy Samuel L. Jackson digitálisan lesz megfiatalítva a 90'-es években játszódó Captain Marvel-ben

chris-hemsworth-films-men-in-black-4-04_mini.jpg

Kezdetét vette a Men in Black reboot forgatása, amiről már kép is készült.

dhndx0cvmaauz42.jpg

Brie Larson, a Captain Marvel címszereplője posztolta Istagramján a képet és jelentette be, hogy végeztek a film forgatásával.

glazer-and-producer.jpg

Jonathan Glazer rendező (A felszín alatt) öt év után új filmterven dolgozik, méghozzá egy holokauszt témájú alkotáson, ahol az átlag német emberek lennének a középpontban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1314115259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása