Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: A Warren-házaspár visszatér. Íródik a Hang nélkül 2. Újabb nevek Rian Johnson filmjében. Készül a Halálos kitérő remake. Újabb Bosley az új Charlie angyalai-ban.

2018. október 19. - csak Porter

demonok.jpg

A Démonok között főszereplőpárosa, a Warren-házaspárt alakító Patrick Wilson és Vera Farmiga is feltűnik az Annabelle harmadik részében, de csak egy kisebb mellékszerepben. Madison Iseman (Jumanji: Vár a dzsungel) és Mckenna Grace (A tehetség) lesznek az igazi főszereplők.

image3_1520777936.jpg

Amikor nálunk még be sem mutatták, már bejelentették a Hang nélkül folytatását. A premier 2020-ban lesz, John Krasinski pedig elárulta, hogy elkezdett dolgozni a forgatókönyvön. 

blade-runner-2049-iphone-x-wallpaper-best-of-ana-de-armas-as-joi-in-blade-runner-2049-4k-of-blade-runner-2049-iphone-x-wallpaper.jpg

Ősz óta tudjuk, hogy jön Rian Johnson krimije, Daniel Craig főszereplésével, azóta pedig szépen gyarapodik a színészgárda. Először Chris Evans, majd Michael Shannon csatlakozott, most pedig Ana De Armas (Szárnyas fejvadász 2048) és Lakeith Stanfield (Death Note 2017) érkezett a stábba.

wrong-turn_1.jpg

A Constantin Film újrakezdi a 2003-ban induló, eddig 7 részt megélt horror-szériáját, a Halálos kitérő-t. A rendezőt már meg is találták, Mike P. Nelson személyében, aki eddig inkább csak rövidfilmeket vezényelt le.

djimon-honsou.jpg

Djimon Hounsou is csatlakozott az éppen forgó Charlie angyalai-hoz, és ő is egy Bosley-t fog alakítani Elizabeth Banks és Patrick Stewart mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr814311345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása