Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Nicole Kidman elpusztít mindenkit: Destroyer-trailer + poszter

2018. október 20. - csak Porter

mv5bmtcxnjc2nta0nf5bml5banbnxkftztgwnty3ndy1njm_v1_sx1777_cr0_0_1777_729_al.jpg

Jennifer Garner Peppermint - A bosszú angyala után Nicole Kidman is akciófilmben keménykedik, bár a Destroyer már ebből a két percből is egy színvonalasabb filmnek tűnik. Kezdve azzal, hogy itt inkább a drámán lesz a hangsúly, valamint a történet is impozánsabbnak hangzik: Erin Bell fiatal korában beépül egy bűnbandába, aminek nem lesz túl jó vége. Jó pár évvel később visszatér a banda főnöke, ami miatt az addigra leépült rendőrnek újra fegyvert kell ragadnia.

Nicole Kidman-nak már most Oscar-jelölést emlegetnek, mellette pedig Sebastian Stan (Én, Tonya) Toby Kebbell (Spíler) és Tatiana Maslany (Bostoni erő) kap fontosabb szerepet. A filmet a Phil Hay - Matt Manfredi (Æon Flux, A meghívás) páros írta, a rendezői székbe pedig Karyn Kusama (Æon Flux, A meghívás) foglalt helyet. 
Amerikai bemutató: 2018. december 25.

destroyer_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7714311331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása