Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Henry Cavill nem lesz többé Superman? Gyerekbarát lesz a Venom. Forog a Hobbs & Shaw. Dobják a Bond 25 forgatókönyvét. Megvan, mit küldünk az Oscarra.

2018. szeptember 16. - csak Porter

henry-cavill.jpg

Még nincs hivatalosan megerősítve, ezért sem akartam sietni ezzel a hírrel, de úgy néz ki, Henry Cavill otthagyja a Worlds of DC-t (régebben DCEU volt), így Superman nélkül maradt a Warner filmes univerzuma. Cavill-nek lett volna elvileg egy cameoja a jövő évi Shazam!-ban, ami folytán nem tudtak megegyezni a stúdióval, így lehet, hogy végleg dobbant a színész.

venom-movie_1.jpg

A Sony stúdió megerősítette, így hivatalos, hogy PG-13-as besorolást kapott a Venom, valamint megtudtuk, hogy 112 perces lesz.

hobbshsaw.jpg

Dwayne Johnson posztolta a képet, amivel bejelentette, hogy megkezdődött a Hobbs & Shaw forgatása a képen szereplő Jason Stathammal és a rendező, David Leitch-csel. Premier pedig jövő nyáron.

purvis_wade_a_l.jpg

Danny Boyle távozása után nem fog maradni John Hodge forgatókönyve sem, így a szövegkönyvet az eddigi Bond-filmeket is jegyző Neal Purvis - Robert Wade páros írja ismét.

mv5bymqymje3nzmtywfmoc00zjy3ltkxntctyzm5nty1mwvmzmm3xkeyxkfqcgdeqxvyodewndaymji_v1_sx1777_cr0_0_1777_960_al.jpg

A Magyar Nemzeti Filmalap bejelentette, hogy Nemes Jeles László (Saul fia) új filmjét, a Napszálltá-t küldi a jövő évi Oscar-gálára.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7614236065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása