Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan Robin Hood ellenlábasa. Nem kap Oscar-díjat a Tiszta szívvel. Készül a Naruto-film. Rendezőzseni a Dűne-film élén? Nem lesz gyerekmese a Szárnyas fejvadász 2049.

2016. december 27. - csak Porter

image.jpeg

Ben Mendelsohn (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) is csatlakozott a Taron Egerton címszereplésével készülő Robin Hood: Originsba. Ismételten negatív szerepben, Alan Rickman után ő fogja eljátszani Nottingham seriffjét. 

tiszta-szivvel-thuroczy-poszter_1.jpg

A Till Attila által rendezett Tiszta szívvel végül nem került be a legjobb 10 idegennyelvű film közé, így Magyarország nem vesz részt ebben a kategóriában a jövő évi Oscar-gálán.

1186251-best-naruto-image.jpg

A jövő évi Páncélba zárt szellem és Death Note után egy újabb japán animet dolgoz fel Hollywood. Ezúttal a Lionsgate stúdió készíti el a Naruto-filmet. A rendezésre már ki is választották Michael Graceyt, aki eddig leginkább a filmek vizuális effektjein dolgozott. 

zz4d16cc1c.jpg

Miután a Paramounttól a Legendary stúdiónál kötöttek ki a Dűne megfilmesítési jogai, egyből el is kezdték az előkészületeket. Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Érkezés) pár hónapja elmondta, hogy szeretné vászonra vinni Frank Herbert klasszikus regényét, így a stúdió már el is kezdett vele tárgyalni.

zz4f1c300d.jpg

Megerősítették, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 R besorolású lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8812076179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása