Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos sebesség (Kill Speed)

2013. december 10. - Nikosssz

történet.png

A két jó barát, Strayger (Andrew Keegan) és Rainman (Brandon Quinn) igazi zsenik, akik imádják a felhőtlen szabadságot, és ezért hajlandóak kockáztatni. A garázsban saját tervezésű, csúcstechnológiás repülőgépeket kreálnak, ám nemcsak a kék ég meghódítására. Illegális gyógyszereket szállítanak Kaliforniából Mexikóba, hogy finanszírozni tudják hollywoodi életmódjukat. Egy nap azonban felettük is beborul az ég.Vélemény.png

Az IMDb pontszáma figyelmeztetése ellenére, gondoltam megérdemel egy esélyt, már csak a borítón levő Mustang típusú gépjármű miatt is. Nem szabad borítóképekre sem hagyatkozni! A jármű körülbelül 2 percig van a vásznon, akkoris belülről és akkor is a film végén. A színészek (lehet csak számomra), ismeretlenek voltak. Bár utánanézve játszottak pár filmben/sorozatban, de akkor sem mutathattak maradandót, ha ennyire nem alkalmazzák őket jó filmekben. Aztán a látványvilág. Bocsi, ez nem érdemes egy szóra sem. 2013-ban egy ilyen vizuális effekteket tartalmazó film? Kérem szépen ez vacak!

Történetileg? Hatalmas katyvasz az egész film, akkora logikai bakikkal, amiket már én sem bírtam szó nélkül végig ülni. Mi az már, hogy átszállnak a határon egy harcieszközökkel felszerelt Jet-tel, és a légierő nem indít támadást?!  A másik dolog a gépek. Egy városi sétarepülés közben kifogy a ˝nafta˝ a repülőből, de egy országot elhagyó küldetést végig bírnak. Jah , igen a naftát azért írtam, mert a filmben mondják. Haladnak, hogy már egy egy ilyen repülő is forgalmazva van.

Egyszerűen beillet a zene a filmbe. Nem a jó értelemben, hanem inkább annyira szánalmas volt , mint maga az alkotás. Semmi hangulatot nem adott, és semmi segítséget, hogy elfogadhatóbb film legyen. Összesítve borzalom volt a film, és szenvedés volt végignézni! Aki ennek ellenére is megnézi, annak természetesen Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png3,8/10sajat.png2,0/10Borító.pngElőzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr505685062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása