Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Pomponsrácok (Fired Up)

2013. január 03. - Nikosssz

Vélemény:

Kezdeném azzal, hogy szerintem az IMDB-n eléggé le van húzva a film. Bár tipikus már ez a fiatal focis kanok vagyunk dugjunk meg minél több csajt sztori, de ez mégis más. Képesek lennétek beállni egy pom-pom csapatba, hogy 300 dögös csaj közt lehessetek 3 hétig? Shawn és Nick természetesen vállalják a kockázatot. Hatalmas poénokat találhatunk a filmben amit nagyon is értékelek az újabb filmekben. Eric Christian Olsen a film kiadásakor 32 éves volt, ennek ellenére bőven elhiteti a nézőkkel, hogy 18 maximum 20 éves.Ennyit tenne az emberrel az ha síkhülyének van beállítva?! A filmben negatívumként azt tudnám felhozni, hogy túl hamar beleszeret Nick álmai nőjébe. Ugyan már. Egész életüket végig szórakozták és ahol kiélhetnék magukat ott hirtelen szerelmesek lesznek? Ezenkívül viszont a filmre semmi mást nemtudok felhozni amivel jobban rombolhatnám a művet. A filmet nem ajánlanám 12 éven aluliak számára a trágár szavak miatt, a cselekmény miatt , és a pár kivillanó női testrész miatt sem. Ezen felül viszont teljesen őszintén mondom, hogy bűn lenne nem megnézni a filmet. Úgyhogy ne legyetek bűnösök és nézzetek bele! Jó szórakozást!

Tartalom:


Shawn és Nick a Ford gimnázium két ünnepelt focijátékosa. A srácoknak a dögunalmas edzőtábor helyett állandóan a lányokon jár az eszük. Egyszerű szurkolókként férkőznek a pompontábor lányainak közelébe, akiket még a meztelen fürdőzésre és szurkolásra is rávesznek. A gondok akkor kezdődnek, amikor Shawn beleszeret Carlyba, a pomponlányok vezetőjébe, aki viszont cseppet sem bízik a két széltolóban. Közeledik a nyár végi nagyszabású pomponverseny. Shawn és Nick elhatározzák, hogy győzelemre segítik a csapatot, így talán Shawn is közelebb kerülhet Carly szívéhez.

IMDB pontszám: 6/10

Saját pontozás: 9.5/10

Borító:


Kattanjatok rán FB-n is IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr634993419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása