Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: A Warner az MI-re bízza magát. Ismét rendező nélkül az Uncharted. Zeneszerző váltás a Bond 25-nél. Forog a The Batman. Képek a Bill & Ted-ből.

2020. január 09. - csak Porter

warnerbros1024.jpg

A Warner Bros. stúdió szerződést kötött a Cinelityk-kel, hogy használhassák a mesterséges inteligencia alapú rendszerüket, ami képes kiszámolni egy színész "értékét" és hogy mennyire lehet sikeres egy adott project a mozikban. Hááááát...

nagy_uncharted_3_bejelentes_kozeleg_februarban_1.jpg

Seth Gordon, Shawn Levy és Dan Trachtenberger után végül a legutóbb kiválasztott Travis Knight is távozott az Uncharted-mozifilm rendezői székéből. Ő viszont nem a "kreatív nézeteltérések" miatt lépett le, hanem, mert nem tudták összeegyeztetni a forgatás idejét a főszerepet játszó Tom Hollanddal.

sa-hans-zimmer-portrait_product_lkp_3413_2.jpg

Már csak három hónap van a 007: Nincs idő meghalni című 25. James Bond-mozi bemutatójáig, azonban zeneszerző változás történt. Eddig Dan Romer dolgozott rajta, de decemberben kilépett. Őt váltja most Hans Zimmer.

15393_1.jpg

Matt Reeves vezénylete alatt végre (négy év után) elkezdődött a The Batman forgatása. A címszereplő Robert Pattinson lesz.

bill_ted_images_1.jpg

bill_ted_images_2.jpg

Még a nyáron forgatták le a Bill & Ted Face the Music-ot, most pedig szemügyre vehetjük az első hivatalos képeket belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8715367554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása