Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

[Rec]

Éld át a rettegést

2012. december 18. - Eydam

Vannak filmek,amiket nem lehet kétszer megnézni.Ennek két oka lehet:

1.Vagy annyira rossz, hogy az ember életében nem akar még egyszer a közelébe kerülni.

2.Annyira hatásos,hogy a másodszori megnézés alkalmával elveszne az a különös illúzió,amibe elsőre belevitt.

Ez a film szerencsére a második kategóriába sorolható,mert bár a film iszonyatosan jó,de félek,ha mégegyszer megnézném nem érezném át azt a bizonyos helyzetet.

Vannak dolgok az ember életében,amiket nem akar átélni,a film utolsó 10-15 perce egészen biztosan sok embernek ebbe a kategóriába tartozik,mert ami ott történik,hát az biza nem piskóta.Ajánlom mindenkinek,mert nem sok ilyen izgalmas filmet látni manapság.A folytatásról nem is beszélve.

                                 TARTALOM                                       

Egy riporternő és operatőre egy csapat tűzoltót követnek az éjszakában, hogy műsort készítsenek midnennapjaikról. Egyik kihívásuk azonban rémálommá válik: egy öreg nő megharapja egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek, miközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai ritkítják soraikat.

Pontozás:10/9

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr694971897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása