Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mégsem lesz Bad Boys III.

2017. augusztus 26. - csak Porter

badboys0.jpg

Már két éve annak, hogy a Sony stúdió bejelentette, hogy nem egy, hanem egyből kettő folytatást is készít a mára már kultikusnak mondható akció-vígjátékhoz, a Bad Boys-filmekhez. Aztán a negyedik részt hamar le is lőtte a stúdió és inkább csak a hamradikra kezdtek el koncentrálni. 

Michael Bay ugyan nem tért volna vissza a rendezői székbe, helyette Joe Carnahant (Füstölgő ászok, A szupercsapat) kérték fel, hogy írja és rendezze is meg a folytatást, a premier pedig 2017 májusa lett volna, amit nem sokkal később júniusra toltak

bad-boys-2.jpg

A forgatókönyv elvileg kész volt, ám a forgatás mégsem tudott elkezdődni, így a Sony fél évvel elcsúsztatta a filmet, de bíztatásképpen kaptunk egy címet hozzá: Bad Boys for Life. A sok tökölés után csak nem akart beindulni a munka, így még 9 hónappal tolták el a bemutatót, amit már az író-rendező Carnahan is megelégelt és végleg otthagyta a projectet. 

Most pedig megkaptuk az utolsó szöget is a koporsóba: a Sony stúdió levette a Bad Boys for Life premierdátumát a hivatalos naptárjából és Martin Lawrence pedig elmondta, hogy nem sok esély van rá, hogy valaha is elkészül a harmadik Bad Boys-film. 

bad-boys_vz29.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2412780500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása