Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Premierdátumokat cserélt a Sony stúdió is

2016. március 07. - csak Porter

12356.jpg

Pont egy hete a 20th Century Fox nyilatkozott, és több filmjének premierdátumát is átrendezte. Most a Sony stúdió is így tett, három 2017-es alkotását tolta el. 

Elsősorban a régóta készülőfélben levő Stephen King adaptáció, A Setét Torony bemutatóját halasztották el. Kicsit furcsállottam is a januári bemutatót, mivel még csak 2 hónap múlva kezdik a forgatást, majd még hátravan az utómunka, ami egy fantasy esetében sok időt vesz igénybe. Ám csak minimálisan tolták el, így 2017. február 17-én nézhetjük, amikor Az útvesztő harmadik része is debütál.

bad-boys-ii-56467f4d340a6.jpg

Jövőre - 14 év után - ismét szemtanúi lehetünk a "rosszfiúk" újabb akciójának a Bad Boys III-mal, amiben a két főszereplő, Will Smith és Martin Lawrence újfent visszatér. A jövő év májusáról 2017. június 2-re tette át a Sony.

3042430-poster-p-1-hello-barbie-talking-toy-toytalk.jpg

A B.B.III eredeti időpontját - 2017. május 12-ét - egy sokkal nagyobb szabású produkció tölti be: a Barbie. Jól olvastátok! BARBIE FILM!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr908451954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása