Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rendező nélkül a Bad Boys 3. Képek a Jurassic World 2 és The Predatorból. Megvan Domino! Készül A tetovált lány folytatása. Kingsman után Superman?

2017. március 14. - csak Porter

bad_boys.jpg

Joe Carnahan kiszállt a Bad Boys for Life rendezői székéből. A film sorsa egyenlőre kétséges. 

jwphoto.jpg

J.A. Boyana, a film rendezője osztotta meg az első hivatalos képet a Jurassic World 2-ből. 

preadators-busz.jpg

Shane Black újabb csapatképet osztott meg velünk a The Predator című filmjéből.

dsc_4517.jpg

Ryan Reynolds egy képrejtvény segítségével jelentette be, hogy megtalálták Domino személyét a Deadpool 2-höz, aki nem más, mint az eddig kevésbé ismert Zazie Beetz, akit az Atalanta című sorozatból ismerhetünk.

spiders-web_0_0.jpg

A Sony stúdió megerősítette, hogy A tetovált lányt folytatják, de nem a soron következő résszel, hanem az Ami nem öl meg (The Girl in the Spider's Web) című negyedik résszel, ami reboot lesz. Fede Alvarez (Vaksötét) fogja rendezni és mindenkit újracastingolnak.

matthew-vaughn-x-men-first-class-1280x853.jpg

A Warner Bros. Matthew Vaughn rendezőt (Kick-Ass, X-Men: Az elsők, Kingsman: A titkos szolgálat) szeretné Az acélember 2. rendezői székébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9812336875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása