Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Szépség A szabadság ötven árnyalatában. Dráma a Star Wars ellen. Bad Boys III. hírek. Megvan az új Láthatatlan ember. McBride az új Alien-moziban?

2016. február 14. - csak Porter

arielle_kebbel.jpg

Arielle Kebbel (Csak lazán, Amerikai pite: A zenetáborban, Hívatlan vendég)  is csatlakozott A szabadság ötven árnyalatához, egy szépséges építészt fog alakítani. 

maxresdefault_24.jpg

Collateral Beauty című dráma lesz a riválisa a Rogue One: A Star Wars Storynak, amit David Frankel (Marley meg én) fog rendezni, valamint a szereplőgárda is elég markáns: Will Smith, Keira Knightey, Helen Mirren, Edward Norton, Naomie Harris és Michael Pena.

badboys3.jpg

Will Smith egy rádióinterjúban közölte, hogy találkozott Martin Lawrencesel, és úgy néz ki, meg fogják csinálni a Bad Boys III-at. Az előző két rész rendezője, Michael Bay nem tér vissza a direktori székbe, helyette Joe Carnahan (Füstölgő ászok, A szupercsapat, Fehér pokolfogja írni és rendezni a filmet.

invisibleman1.jpg

Az Universal stúdió már meg is szerezte a szörnyes univerzumának következő filmjének a címszereplőjét. Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember.

tv-eastbound_down-2009_2013-kenny_powers-danny_mcbride-tshirts-s03e08-i_dont_do_drugs_weed_shirt.jpg

A végére meg jöjjön egy nagyon meglepő hír. Danny McBridedal (Ananász expressz, Trópusi vihar, Király!) tárgyalnak egy esetleges szerepről az Alien: Covenantban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr238386106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása