Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül a Johnny English és a Mr. Bean 3. Biztató filmes felügyeli az új Kaptár-filmeket. Megvan a Pinocchio-film rendezője is? Elhunyt Roger Moore.

2017. május 27. - csak Porter

17019_74.jpg

 

Rowan Atkinson bejelentette, hogy készül a Johnny English harmadik része, amit még idén elkezdenek forgatni, hogy jövőre már bemutatásra kerüljön.

maxresdefault_80.jpg

Atkinson azt is eláraulta, hogy Richard Curtissal (Bean - Az igazi katasztrófafilm, Igazából szerelem, Időről időre) már megírták a harmadik Mr. Bean-film forgatókönyvét is, amit majd a Johnny English 3 után forgatnak. 

wan1.jpg

Egy kicsit biztatóbb hír is érkezett az új A Kaptár-filmek kapcsán. A produceri feladatokat James Wan (Démonok között, Halálos iramban 7) fogja ellátni, aki lehet, hogy még a rendezést is magára vállalja.

mendes.jpg

A Disney stúdió Sam Mendessel (Amerikai szépség, 007 - Skyfall) tárgyal, hogy rendezze meg nekik a Pinocchio élőszereplős változatát, aminek forgatókönyvét Chris Weitz (Az arany iránytű, Hamupipőke, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) már meg is írta.

landscape-1446639653-movies-moonraker-roger-moore-1979.jpg

89 éves korában hunyt el Roger Moore, aki az Élni és halni hagyni (1973), Az aranypisztolyos férfi (1974), A kém, aki szeretett engem (1977), a Holdkelte (1979), a Szigorúan bizalmas (1981), a Polipka (1983) és a Halálvágta (1985) című filmekben játszotta el James Bond szerepét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6512543671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása