Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Kiderült a Skywalker kora játékideje. Bemutatódátum a Black Adam-hez. Ő fogja alakítja Carmine Falcone-t. Nem kerül mozikba a Beverly Hills-i zsaru 4. Michael Jackson-film készülhet?

2019. november 27. - csak Porter

ecwhezivuammprr_0.jpeg

J.J. Abrams egy interjúban ejtette el, hogy a hétvégén elkészültek a Star Wars: Skywalker kora végső vágásával, így 141 perces lett a végeredmény.

blackaa-560x700.jpg

Dwayne Johnson a Twitteren jelentette be, hogy elkezdődtek a Black Adam-mozifilm előkészületei és egy koncepciós rajz mellé egy dátumot is feltüntetett: 2021.12.22.

egyre-durvabb-szineszgardaja-van-a-the-batmannek-john-turturro-is-csatlakozott_1.jpg

John Turturro is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához. A színész a maffiavezér, Carmine Falcone-t fogja alakítani.

2019-11-14-image-14.jpg

A nevem Dolomite után Eddie Murphy következő filmje is a Netflixen landolt, ami nem más, mint a Beverly Hills-i zsaru 4.

michael-jackson-1996-red-u-billboard-1548.jpg

Graham King, a Bohém rapszódia producere megvásárolta a Michael Jackson életrajzi filmre vonatkozó jogokat is, amire Michael családja áldását adta.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3415327788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása