Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Egyre izgalmasabbnak tűnik a The Batman

2019. november 07. - csak Porter

15393.jpg

Szépen alakul a két év múlva mozikba kerülő The Batman stábja. Ben Affleck főszereplő-író-rendezőt Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!) váltotta, aki Mattson Tomlinnal meg is írta a forgatókönyvet, ami Bruce Wayne fiatal korát mutatná be és több ellenféllel is szembe találná magát.

A címszereplőt Robert Pattinson fogja alakítani, míg Gordon felügyelőt Jeffrey Wright (Westworld) kelti életre. Ellenfelekként már le is szerződtették Paul Dano-t, aki Rébusz szerepében fog feltűnni, valamint Zoë Kravitz-et, aki pedig Selina Kyle lesz, vagyis Macskanő. 

zoe-kravitz-paul-dano-the-batman.jpg

Az új hírek szerint pedig Colin Farrell-lel tárgyalnak Pingvin szerepével kapcsolatosan, Andy Serkis-szel pedig Alfred Pennyworth karaktere végett. Az biztos, hogy most már elég jó úton halad a rég óta sínylődő project.

andy-serkis-colin-farrell_1573017107384.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr715294336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása