Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ki harag által hal, ott átok születik...: The Grudge-trailer + poszter

2019. november 03. - csak Porter

mv5bnzk4nze5mwytmzkyzs00ymqwlwe1zmmtmwjhmwizyjnhzmnmxkeyxkfqcgdeqxvymjk2ode0mje_v1.jpg

Takashi Shimizu A harag című filmje kap egy újabb amerikai remake-t, ám ezúttal azt már nem ő fogja készíteni. A sztori marad: ismét egy házban leszünk, ahol rémséges dolgok történnek. Az előzetese a mai trendekhez hasonlóan épül fel, és még egy-egy klasszikusabb jelenet is tökre ugyan az, mint a 2004-es verzióba. Elsőre marha feleslegesnek tűnik, de a stáb és az R-besorolás miatt lehet, megér egy próbát...

A főszerepben John Cho (Keresés), Andrea Riseborrough (Mandy: A bosszú kultusza), Demián Bichir (Aljas nyolcas), Betty Gilpin (GLOW), Lin Shaye (Insidious), Jacki Weaver (Napos oldal), William Sadler (A remény rabjai) és Frankie Faison (Banshee) lesz látható. Takashi Simizu és Jeff Buhler (Kedvencek temetője (2019)) ötlete alapján Nicolas Pesce (Anyám szeme) írta és rendezte.
Amerikai bemutató: 2019. január 3.

mv5bmjy3nwzmotktmmvhzi00m2q1ltg2mmqtoge2nme3mwnlzjy3xkeyxkfqcgdeqxvymda4nzmyoa_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr715273152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása