Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő rendezi a Venom 2-t. Alakul Del Toro noirjának szereplőgárdája. Írókat kapott a G.I. Joe 3. Snipes is Amerikából jön. Csere a Vörös Szonjában.

2019. augusztus 12. - csak Porter

andy-serkis-jungle-book-interview.jpg

A három lehetséges direktor közül végül Andy Serkis (Maugli) fogja rendezni a Venom 2-t, valamint Michelle Williams is megerősítette, hogy ismét visszatér, mint Anne Weying.

cannes-2018-cate-blanchett_yaad.jpg

Bradley Cooper mellé Cate Blanchett, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman és Willem Dafoe is csatlakozhat Guillermo Del Toro készülő noirjához, a Nightmare Alley-hez.

ray-park-left-as-snake-eyes-in-2013s-gi-joe-retaliation-with-dwayne-johnson-right.jpeg

Másfél éve, hogy hírt adtunk a G.I. Joe: Ever Vigilant-ről. Ezúttal már forgatókönyvírókat is szereztek hozzá, mégpedig a Josh Appelbaum - André Nemec (Mission: Impossible - Fantom protokoll, Tini nindzsa teknőcök) páros személyében, a rendezői székbe pedig D.J. Caruso-t (Életeken át, xXx: Újra akcióban) nézték ki.

why-hollywood-won_t-cast-wesley-snipes-anymore.jpg

Wesley Snipes is csatlakozott a készülő Coming 2 America stábjához, amiben majd egy Izzi nevű tábornokot fog alakítani.

jill-soloway-1495736528.jpg

Rég volt már szó a Vörös Szonjá-ról is. Azóta Bryan Singer rendezőt menesztették a botrányai miatt, a helyére pedig Jill Soloway (Transparent) került. Soloway elmondása szerint, úgy szeretné ábrázolni főhősnőjét, mint a Deadpool és A Sötét Lovag Batmanjének egyfajta keresztezése.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7314991922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása