Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Mégsem készül el a Z világháború 2. Alakul a The Suicide Squad. Ez lesz az új Terminator címe? Átírják a Menekülés New Yorkból remaket. Zátonyra futhat a Vörös Szonja-film.

2019. február 13. - csak Porter

world-war-z-wallpapers-30197-2668079.jpg

A Paramount stúdió a sok huzavona után végül elengedte a Z világháború folytatásának tervét, hiába lett volna Brad Pitt a főszereplő és David Fincher a rendező.

jamesgunn-672335312.jpg

Elvileg a Warner Bros. stúdió nem csak forgatókönyvírónak, de a The Suicide Squad rendezői székébe is James Gunnt szeretné, ami nem meglepő.

mv5bmtezmty5odkymtheqtjeqwpwz15bbwu4mdgxmtqzmdyz_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

James Cameron, az új Terminator-film producere árulta el, hogy elvileg Terminator: Dark Fate lesz a címe a még idén novemberben mozikba kerülő újabb résznek

maxresdefault_121.jpg

Újraírják a Menekülés New Yorkból remake forgatókönyvét. Az első verziót még Neil Cross (Luther) írta, ám most Leigh Whannellt (Insidious, Upgrade) kérték fel a feladatra. 

bryan-singer-2017-uj-billboard-1548.jpg

Leállították a Vörös Szonja munkálatait, mivel egyre erősödnek a rendezőnek kinevezett Bryan Singerrel kapcsolatos szexuális botrányok.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2814597170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása