Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Maratoni hosszúságú Az 2. De Niro is csatlakozott DiCaprioék krimijéhez. Ők rendezhetik a Venom 2-t. Kész a Riddick 4 forgatókönyve. Rocky még visszatérhet?

2019. augusztus 03. - csak Porter

00-story-it-chapter-two-trailer.jpg

Andy Muschietti rendező elárulta, hogy az Az - Második fejezet még az első rész 135 perces játékidejénél is hosszabb lesz fél órával, összesen 165 perc.

deniro-scorsese-dicaprio.jpg

Robert De Niro is csatalakozott a Killers of the Flower Moon című krimi szereplőgárdájához, aminek rendezője Martin Scorsese, a főszereplője pedig Leonardo DiCaprio. A forgatás jövőre van tervezve.

serkis-knight-wyatt.jpg

A Variety szerint velük tárgyal a Sony stúdió a Venom 2 megrendezésével kapcsolatosan: Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás), Travis Knight (ŰrDongó) és Andy Serkis (Maugli).

bmmhbyeuudwolocghorz57larrl.jpg

Vin Diesel az Instagramján posztolta boldogan, hogy megkapta a Riddick 4: Furya forgatókönyvét, amit az első három részt író-rendező David Twohy jegyez. 

image-asset_1.jpeg

Sylvester Stallone a Creed II után is vissza szeretne térni Rocky Balboa szerepébe, méghozzá egy újabb spin-offba, ahol ismét egy új fiatal mentorává válna. Elvileg a forgatókönyvet is ő fogja szállítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8414974824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása