Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ben Affleck, Matt Damon és Ridley Scott közös filmen dolgozik

2019. július 27. - csak Porter

gettyimages-631368526_1.jpg

Igen, jól olvastátok. Mégpedig Eric Jager igaz történetén alapuló, a The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France című könyvének adaptálását tűzték ki célul. A forgatókönyvet Ben Affleck és Matt Damon fogja írni, Nicole Holofcenerrel (Megbocsájtasz valaha?) kiegészülve. Damon és Affleck a Good Will Hunting-ot írták közösen még 1997-ben, amiért meg is kapták a legjobb forgatókönyvnek járó Oscar-díjat.

A történet az 1300-as években játszódik, két jóbarát (egy lovag és egy földesúr) között. A lovag háborúba megy, majd mire visszatér, a felesége megvádolja barátját azzal, hogy megerőszakolta, így a francia bíróság pisztolypárbajt rendel el. A főszerepet is Ben Affleck és Matt Damon fogja játszani, a rendezői székbe pedig a 81 éves Ridley Scott foglal helyet.

ridley-scott.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8214979824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása