Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Alakul a The Suicide Squad szereplőgárdája. Bajban a Chaos Walking. Leállt a Bond 25 forgatása. Megvan a The Eternals másik főszereplője? Forog a Free Guy.

2019. május 20. - csak Porter

guardans-2-panel-rooker-gunn-feige.jpg

A visszatérő színészek mellé ezúttal David Dastmalchian (mint Polka Dot-Man), Daniela Melchior (mint Patkányfogó) és Gunn állandó színésze, Michael Rooker (mint King Shark) is csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához. Joel Kinnaman és John Cena szerepléséről még nincs megerősítés.

chaos-walking-set-tom-holland-daisy-ridley.jpg

A Doug Liman által rendezett Chaos Walkingnál három hetes pótforgatást rendeltek el, mivel a stúdió - látva a végeredményt - nem merte bemutatni a filmet. Pedig a főszereplők között ott van Tom Holland és Daisy Ridley is.

4277009.jpg

Daniel Craig a jamaicai forgatás során kificamodott a bokája, ezért kórházba kellett szállítani. A Bond 25 forgatását így le kellett állítani.

got.jpg

A Variety értesülése szerint Richard Maddennel tárgyal a Disney a The Eternals egyik főszerepével kapcsolatban, méghozzá Ikaris szerepéről.

free-guy-cast-ryan-reynolds-560x421.jpg

A napokban elkezdődött a Free Guy forgatása, a képen pedig a rendező, Shawn Levy (Stranger Things) és Reynolds mellett a főbb szereplők láthatóak: Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok), Joe Keery (Stranger Things), Jodie Comer (Killing Eve) és Utkarsh Ambudkar (Tökéletes hang). 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3714839380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása