Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az Éjjeli féreg készítői új filmmel jelentkeznek

2018. december 05. - csak Porter

rene-russo-dan-gilroy-jake-gyllenhaal.jpg

2014 egyik legjobb filmje volt az Éjjeli féreg, és bár Dan Gilroy második rendezése, A jogdoktor kevésbé sikerült emlékezetesre, ezúttal ismét visszatér a thriller műfajába, Velvet Buzzsaw című új alkotásával, ám ezúttal a mozik helyett Netflixre érkezik

A média helyett most a művészvilág kapja meg a magáét, de visszatér az Éjjeli féreg főszereplőpárosa, Jake Gyllenhaal és Rene Russo, ezúttal John Malkovich, Toni Collette (Örökség), Billy Magnussen (Éjszakai játék), Natalia Dyer (Stranger Things), Tom Sturridge (Rockhajó), Kevin Carroll (The Leftovers - A hátrahagyottak), Daveed Diggs (Az igazi csoda), Zawe Ashton (Éjszakai ragadozók), valamint Bill Paxton fiával, James Paxton-nal kiegészülve. 

velvet-buzzsaw-jake-gyllenhaal-rene-russo_uvvx.jpg

A rendező az 1992-es A játékos című filmhez hasonlította a Velvet Buzzsaw-t, amit jövő év elején, a Sundance Filmfesztiválon fognak először vetíteni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr214435002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása