Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Válassz bölcsen: Aladdin-teaser trailer + poszter

2018. október 12. - csak Porter

aladdin_2019_logo.png

Érkezett egy ízelítő a jövő nyáron mozikba kerülő, élőszereplős Aladdin-feldolgozáshoz, ami nemcsak azért nagyon várt, mert a Disney (számomra) egyik legjobb meséjéről van szó, hanem mert a rendezői székben Guy Ritchie foglalt helyet.

Az Arthur király - A kard legendája bár sokaknak nem jött be, de számomra hatalmas élmény volt. Bár a Disney nem hiszem, hogy nagyon hagyja elszabadulni a rendezőt. A másfél perces teaser inkább csak a hangulatra gyúr rá, na meg a mese elejéből kapunk egy-két dolgot

A címszereplőt Mena Massound (Jack Ryan-sorozat) alakítja, a hercegnőt Naomi Scott (Power Rangers), Genie pedig Will Smith lesz. A forgatókönyvért John August (Nagy hal, Charlie és a csokigyár), Vanessa Taylor (A beavatott, A víz érintése) és maga Guy Ritchie felelt. 
Magyar bemutató: 2018. május 23.

mv5bmji1oti3odc0m15bml5banbnxkftztgwnde4ote1njm_v1_sy1000_cr0_0_674_1000_al.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1114297439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása