Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megvan az új rendezője a Bond 25-nek

2018. szeptember 20. - csak Porter

omega_seamaster300_spectre_3_1.jpg

Elég nehezen akar összejönni a huszonötödik James Bond-mozi. Először szépen alakult minden: Miután jó pár millióval visszacsábították Daniel Craig-et a címszerepbe, Danny Boyle-t sikerült megszerezniük a rendezői székbe, aki John Hodge forgatókönyvéből készítette volna el a filmet. De aztán kreatív nézeteltérések miatt Boyle távozott és Hodge sztoriját is kukázták.

Azóta pár rendezőt megkerestek, ám végül pont egy olyan direktort választottak, akinek a neve eddig nem merült fel: Cary Joji Fukunaga. A nevéhez fűződik a nagysikerű True Detective - A törvény nevében első évada is, amit teljes egészében ő forgatott. A forgatókönyv sorsáról egyenlőre nincs szó, a forgatás jövő márciusban kezdődik, a premier 2020. február 14.

1_bvb4hgxj3ekzt8wuwzwhtq.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714250977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása