Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Két év múlva érkezik csak a Hang nélkül és a Top Gun 2. Íme Marvel Kapitány! Ők is rendezhetik a Bond 25-öt. Újabb sztár a Dűné-ben.

2018. szeptember 09. - csak Porter

quietplace_blank.jpg

A Hang nélkül bemutatása után máris bejelentették a folytatást és most az is kiderült, hogy 2020. május 15-én érkezik a mozikba. Hogy az eredeti készítőkkel vagy mással, azt még nem tudni.

topgun-2.jpg

Kicsit elhúzódik a Top Gun: Maverick forgatása és a stúdió nem akarja összecsapni a filmet, így elhalasztották egy évvel a tervezett bemutatót, ami azt jelenti, hogy 2020. június 26-án kerül a mozikba.

cmarvel.jpg

A friss Entertaiment Weekly-ben debütált hivatalosan Brie Larson, mint Marvel Kapitány. Íme a címlapfotó. 

yann-demange.jpg

A múltkori névsor mellé újabb nevek merültek fel esélyes rendezőként a 25. Bond-filmhez, mégpedig Bart Layton (Az imposztor, American Animals) és S.J. Clarkson (Star Trek 4). De a legesélyesebb a posztra még mindig Yann Demange ('71).

461.jpg

Rebecca Ferguson is szerepet kapott a Denis Villeneuve által rendezett Dűné-ben, méghozzá Timothée Chalamet filmbeli édesanyját fogja alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7314217257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása